Verwacht: Schuld – Walter van den Berg

Schuld van Walter van den BergAl sinds eind 2012 wordt elke maand een “boek van de maand” geselecteerd door het tv-programma De Wereld Draait Door. Een panel van vier boekhandelaren kiest een boek dat je niet mag missen. Het boek van de maand februari 2016 is vanaf begin maart bij verschillende boekhandels te krijgen: Schuld van Walter van den Berg. Het is een boek dat speelt in Amsterdam Nieuw-West, in een wereld die wij als brave burgers eigenlijk liever niet van dichtbij zouden willen leren kennen. Vanuit de veilige omgeving van een boek kan het echter geen kwaad om te ontdekken wat er speelt in dat milieu.

Walter van den Berg is geen onbekende in de boekenwereld: hij schreef eerder al drie romans (De hondenkoning, West en Van dode mannen win je niet). Deze drie boeken verschenen bij De Bezige Bij. Met Schuld is Van den Berg nu overgestapt naar Das Mag.

Uitgeverij Das Mag zegt over Schuld:

Welkom in het universum van Walter van den Berg: de harde wereld van Amsterdam Nieuw-West. Waar mannen hangen in snackbars, rijden in Nissan Sunny’s en lopen op badslippers – en hun vrouw slaan. De pientere Kevin maakt gejatte laptops schoon en verkoopbaar. Vieze filmpjes die hij hierbij vindt zet hij online en de vreemdgangers belt hij op. Om ze te laten zien dat het hun schuld is. Om maar met iemand te kunnen praten. Maar dan komt zijn vader, ex-charmezanger ‘Zingende Ron’, uit de bak. Sommige schulden worden nooit afgelost.

Schuld – Walter van de Berg

  • Uitgeverij: Das Mag
  • Verwachte verschijningsdatum: 7 maart 2016
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789082410624
  • ISBN (ebook): 9789082410679

Plaats een reactie