Verwacht: Laatste weduwe – Karin Slaughter

Laatste weduwe van Karin SlaughterBen je klaar voor een nieuwe portie bloed, geweld en een beetje romantiek? Dat is mooi, want de nieuwe Karin Slaughter komt er weer aan. Laatste weduwe verschijnt in juni 2019 en is weer een verhaal in de serie over Will Trent en Sara Linton. Na twee losstaande boeken tussendoor wordt het nu dus weer genieten van de oude vertrouwde personages. Will en Sara hebben al heel wat meegemaakt in de boeken van Slaughter, zowel los van elkaar als samen. In dit nieuwe boek zal Will moeten laten zien hoeveel hij voor Sara over heeft.

Uitgeverij HarperCollins zegt over Laatste weduwe:

Een onschuldig winkeluitje loopt uit op een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd als ze met haar dochtertje het winkelcentrum verlaat. De politie zet een zoekactie in gang, haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos.

Een paar weken later geniet special agent Will Trent van een rustige zondag met zijn vriendin Sara Linton als er opeens luide sirenes afgaan. Sara en Will zijn erop getraind om hulp te verlenen in noodgevallen – ze gaan erop af in plaats van de andere kant op te rennen. Maar vandaag wordt dat instinct ze noodlottig. Binnen enkele uren loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will gaat noodgedwongen undercover om haar te redden. De situatie voert hen de bergen in, op weg naar de waarheid over het lot van Michelle, en de confrontatie met een moordzuchtige radicale groepering…

Laatste weduwe is Karin Slaughter op haar best: hoogst actuele thematiek, goed uitgewerkte karakters, psychologische diepgang en bovenal: razend spannend.

Laatste weduwe – Karin Slaughter

 • Oorspronkelijke titel: The last widow
 • Uitgeverij: HarperCollins
 • Verwachte verschijningsdatum: 4 juni 2019
 • Aantal pagina’s: 496
 • Verkrijgbaar als: paperback, ebook, hardcover
  • ISBN (paperback): 9789402703443
  • ISBN (ebook): 9789402758368
  • ISBN (hardcover): 9789402703474

Plaats een reactie