Verwacht: Heel Holland Bakt – Het nieuwe grote bakboek

Heel Holland Bakt - Het nieuwe grote bakboekHeel Holland Bakt er al een aantal jaren lustig op los. Nu seizoen drie op televisie in volle gang is, willen we zelf ook niets liever dan de lekkerste creaties uit de oven toveren. Loopt jou het water ook niet in de mond bij het zien van al die taarten, koeken, broden en andere lekker dingen?

Met het nieuwe grote bakboek van Heel Holland Bakt kun je proberen de recepten van verschillende kandidaten en van de winnaar zelf te maken. Ook als het niet zo spectaculair uitpakt als je zou willen, wordt dat ongetwijfeld smullen!

Uit eigen ervaring weet ik dat zelfs het bakken van eenvoudige koekjes heel erg kan mislukken. Ik heb dus veel bewondering voor de prestaties van de deelnemers aan Heel Holland Bakt. Mooi dat deze mensen hun recepten met ons willen delen!

Uitgeverij Kosmos zegt over Heel Holland Bakt – Het nieuwe grote bakboek:

Het nieuwe grote bakboek van Heel Holland Bakt is het boek bij seizoen 3, met recepten van de kandidaten en de winnaar.

Het nieuwe grote bakboek van Heel Holland Bakt is het boek bij seizoen drie. Voor iedereen die wil nagenieten van de kandidaten en de heerlijke bakrecepten. Een bakboek vol Heel Holland Bakt toppers, technische uitdagingen, spektakelstukken en recepten van de kandidaten en van de winnaar. Bakkers, ovens aan!

Heel Holland Bakt – Het nieuwe grote bakboek – diverse auteurs

  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • Aantal bladzijden: 288
  • Verwachte verschijningsdatum: 27 oktober 2015
  • Verkrijgbaar als: hardcover
  • ISBN: 9789021560786
  • Prijs: € 29,99

1 gedachte over “Verwacht: Heel Holland Bakt – Het nieuwe grote bakboek”

  1. Ik kreeg voor heen mijn ebooks op míjn emailadres op de 1ste van de maand, vorige maand had ik er al problemen mee en deze maand weer hoe kan dat

    Beantwoorden

Plaats een reactie