Verwacht: Gespleten – Karin Slaughter

Het is iedere keer weer een verrassing waar Karin Slaughter mee gaat komen. Wordt het een nieuw boek in de serie over Will Trent? Zal Sara Linton een grote rol spelen? Net als elk voorjaar weer wordt er nu weer een tipje van de sluier opgelicht. Het nieuwste boek van Karin Slaughter, dat in juni 2018 verschijnt en Gespleten heet, is een losstaand boek. Heb je nog niet alle boeken in de eerdere series gelezen, geen probleem. Je kunt hier zo instappen om erachter te komen of jij ook een van de vele fans wordt. Of misschien heb je alle boeken al gelezen en ben je blij dat er weer een komt! Ik behoor tot die laatste categorie, hoewel ik wel vind dat de boeken steeds bloederiger en gewelddadiger worden. En dat hoeft wat mij betreft niet verder door te gaan. Dus ik ben heel benieuwd naar Gespleten!

Uitgeverij HarperCollins zegt over Gespleten:

Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Ze weet dat Laura een onopvallend maar tevreden bestaan leidt en nooit iets voor haar verborgen zou houden.

Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura elke week lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag verandert in een bloedbad, ziet Andrea een heel andere kant van haar. Een kant die mijlenver verwijderd is van de kalme zachtmoedigheid die ze van haar moeder kent. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea.

Dan blijkt dat de schutter het op haar moeder gemunt had. De politie wil weten waarom, maar Laura weigert elke medewerking. Ze vraagt Andrea zelfs om haar te helpen allerlei sporen uit te wissen. Zo ontdekt Andrea dat haar moeder zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is.

Wat heeft Laura op haar geweten? Waarom zien anderen haar liever dood dan levend? En kun je iemand nog vertrouwen als die een volslagen vreemde blijkt te zijn ook als diegene je moeder is?

Gespleten – Karin Slaughter

 • Oorspronkelijke titel: Pieces of her
 • Uitgeverij: HarperCollins
 • Verwachte verschijningsdatum: 12 juni 2018
 • Aantal pagina’s: 496
 • Verkrijgbaar als:
  • Paperback (ISBN: 9789402701562)
  • Hardcover (ISBN: 9789402701579)
  • Ebook (ISBN: 9789402755862)

Plaats een reactie